Αποστολές

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 40 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε ή με κάποια από τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για την νησιώτικη Ελλάδα παραδίδουμε την παραγγελία σας σε μεταφορική που θα μας υποδείξετε. Για την Κύπρο ζητήστε μας προσφορά.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ddsports.gr  παραδίδονται εντός 14 ημερών από την μέρα που τοποθετείται η παραγγελία.Για ειδικές παραγγελίες (άλλες διαστάσεις ,ογκώδη προϊόντα, ειδική κατασκευή κτλ) η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ογκώδη προϊόντα στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά. Ρωτήστε μας για προσφορά.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε “Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2331062388 / 6946552796  ή να στείλετε email στο contact@ddsports.gr