Σχετικά με μας

Η ddsports έχει έδρα και εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Βέροιας και εμπορεύεται γυμναστικά όργανα και αθλητικό εξοπλισμό. Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Πιερίων 56 με τηλέφωνο 2331062388.

Εκπροσωπεί στην Ελλάδα την artimexsport,έναν από τους σημαντικότερος παραγωγούς στην Ευρώπη με εμπειρία 25 ετών. Πολύζυγα, μπάρες μπαλέτου, ξύλινα παγκάκια γυμναστικής, στρώματα γυμναστικής, όργανα αποκατάστασης, είδη fitness, πατώματα για γυμναστήρια, τέρματα όλων των αθλημάτων, συστήματα μπάσκετ  είναι μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στον κατάλογο μας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής ,να σας συμβουλέψουμε αν χρειάζεται για την επιλογή σας (ο σύμβουλος μας Καραχάλιος Δημήτρης είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας και απαντά στο τηλέφωνο 6946552796) και μέσα από τις ανάγκες και τις υποδείξεις σας να γίνουμε και εμείς καλύτεροι.
Όλα τα προϊόντα πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας που επιβάλλονται από την ΕΕ, standard  DIN 7910.

Τα πολύζυγα, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος του αθλητικού μας εξοπλισμού, έχουν 10 χρόνια εγγύηση και την πιστοποίηση της TÜV Rheinland. Συνιστάται να χρησιμοποιούνται για ασκήσεις ευλυγισίας, δύναμης και αποκατάστασης.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι τελικές και περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά για την ηπειρωτική Ελλάδα. Για την νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε μεταφορική εταιρεία της αρέσκειας σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μη συναρμολογημένα σε συσκευασία που επιτρέπει εύκολη μεταφορά, μειώνοντας έτσι το κόστος. Απαιτείται απλή συναρμολόγηση (παρέχονται οδηγίες) και πλήρες σετ συναρμολόγησης.

Οι τρόποι πληρωμής είναι με πιστωτικές κάρτες, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή, πληρωμή με paypall, και μέσω skroutz. Παρέχεται και η δυνατότητα για άτοκες δόσεις.