Σχετικά με μας

Η ddsports έχει έδρα και εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Βέροιας και εμπορεύεται γυμναστικά όργανα και αθλητικό εξοπλισμό. Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Πιερίων 56 με τηλέφωνο 2331062388.

Εκπροσωπεί στην Ελλάδα την artimexsport,έναν από τους σημαντικότερος παραγωγούς στην Ευρώπη με εμπειρία 25 ετών. Πολύζυγα, μπάρες μπαλέτου, στρώματα γυμναστικής, όργανα αποκατάστασης, είδη fitness, πατώματα για γυμναστήρια, τέρματα όλων των αθλημάτων και μπασκέτες είναι μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στον κατάλογο μας.

Τα πολύζυγα, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος του αθλητικού μας εξοπλισμού, έχουν 10 χρόνια εγγύηση και την πιστοποίηση της TÜV Rheinland. Συνιστάται να χρησιμοποιούνται για ασκήσεις ευλυγισίας, δύναμης και αποκατάστασης.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι τελικές και περιλαμβάνουν το ΦΠΑ και τα μεταφορικά (για δυσπρόσιτες περιοχές ίσως υπάρχει επιβάρυνση στο κόστος μεταφοράς).

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μη συναρμολογημένα σε συσκευασία που επιτρέπει εύκολη μεταφορά, μειώνοντας έτσι το κόστος. Απαιτείται απλή συναρμολόγηση (παρέχονται οδηγίες) και πλήρες σετ συναρμολόγησης.

Οι τρόποι πληρωμής είναι με πιστωτικές κάρτες, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή, πληρωμή με paypall, και μέσω skroutz. Παρέχεται και η δυνατότητα για άτοκες δόσεις.